Kontakta oss

Vi på W.Ritzdorf tror på ett hållbart mode med design, kvalitet och hållbarhet i fokus. Vårt mål är att erbjuda unika smycken, accessoarer och kläder inspirerade av den genuina brasilianska livsstilen, naturen och mångfalden. Vi strävar efter att skapa vackra och tidlösa stycken som är tillverkade av återvunna eller hållbart källor, och som samtidigt håller högsta kvalitet.

Om du har frågor, funderingar eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta oss på contact@writzdorf.com. Vi är alltid redo att hjälpa till och svara på dina frågor. Vi arbetar också ständigt med att förbättra vår kundservice, så om du har några feedback eller förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet, är du välkommen att kontakta oss.

Vi är dedikerade till att erbjuda en personlig upplevelse för varje kund och vill hjälpa dig att hitta det perfekta smycket, accessoaren eller klädesplagget som passar just dig. Vi tror på öppenhet och transparens i vår produktion och kommer alltid att göra vårt bästa för att svara på dina frågor och hjälpa dig att göra ett medvetet val.

Tack för att du väljer W.Ritzdorf och stödjer vårt hållbara mode. Vi ser fram emot att höra från dig!